Friluftsdagar på skolan ställs in

Hundpromenad

Kanske varit lite olika i olika kommuner men här i Orsa har friluftsdagarna i skolan ställts in eller bytts ut mot klassutflykter. Det var riktigt tråkigt tyckte den ena halvan av dunderduon men gick obemärkt förbi för den andra. Han har nog inte varit med på så överdrivet många friluftsdagar under årens lopp då de tenderar att för honom bli röriga och ostrukturerade. Jag och han har istället haft som tradition att montera upp studsmattan den vårdagen som det är friluftsdag i Grönklitt som är vårat närbelägna skidparadis. Eftersom det ligger på höjden så är spår och backar normalt öppna till efter påsk trots att det här nere i byn är snöfritt börjar grönska så smått.

One Reply on “Friluftsdagar på skolan ställs in”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *