Drive in istället för att sitta vid ett bord

Inte så mycket mer att orda om än att bilen är det tryggaste som finns på resan.  Samma in-pruttade plats i bilsätet som alla andra gånger och surfplattan som hjälper till att hålla fokus ifrån alla oräknelliga intryck utanför bilfönstret. 
Mina ungar är ändå rätt så drillade och hemtama på snabbmatsrestaurangerna då de är ganska förlåtande. Skulle de spilla ut sin läsk så är de inte de enda som spiller sin läsk där den dagen.  Men mest av allt tror jag de kan slappna av där på grund av att jag som förälder kan slappna av och känna mig trygg i att vi inte ställer till en scen även om härdsmältan på någon av ungarna skulle inträffa.

One Reply on “Drive in istället för att sitta vid ett bord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *